» » » Град Стирия / Styria 2014

Град Стирия / Styria (2014)

Град Стирия / Styria (2014)
 • Жанр :

  Мистерия, Ужаси, Фентъзи

 • Година :

  2014

 • Държава :

  САЩ,Унгария

 • Времетраене :

  100 минути

 • Премиера :

  21.08.2014

 • Режисьор :

  Маурисио Черноветски, Марк Дефендорф

 • В ролите :

  Елинор Томлинсон, Ерика Марозани, Стивън Риа, Кати Силверман, Джулс Уилкокс, Юлия Петруха, Марк Кун

 • Линк към IMDB

Гледан 1335
Лара и нейният отчужден баща доктор Хил преминават Желязната завеса и се настаняват във вековен и разпадащ се замък в покрайнините на малкия унгарски град Стирия. Малко след пристигането си и докато се разхожда в местната гора Лара става свидетелка на жестока автомобилна катастрофа. Единственият оцелял от инцидента е младата Кармила.
Лара скрива ранената жена в замъка и това се превръща в началото на силно приятелство между двете. Докато връзката между двете се заздравява още повече в района започват да се случват зловещи и мистериозни неща - умират животни, посевните култури изсъхват, а местните млади момичета започват да полудяват без видима причина. Ситуацията става още по-сериозна когато биват открити телата на няколко жени от района, които са извършили самоубийство. Лара започва да се съмнява в своята нова приятелка Кармила и се опитва да разплете мистерията преди да има нови жертви.
Дали Кармила е виновна за случващото се или има нещо друго, което сее смърт в град Стирия и заобикалящия го район?

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online