» » » Are You Here / Тук ли си 2013

Are You Here / Тук ли си (2013)

Are You Here / Тук ли си (2013)
 • Жанр :

  Филми » Комедия

 • Година :

  2013

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  112 минути

 • Премиера :

  22.08.2014

 • Режисьор :

  Матю Уейнър

 • В ролите :

  Джена Фишер, Зак Галифанакис, Оуен Уилсън, Питър Богданович, Ейми Полър, Лаура Рамзи, Едуард Херман, Мелиса Рауш, Алана Де Ла Гарза

 • Линк към IMDB

Гледан 1794
Сюжетът на “You Are Here” разказва за двама изцяло потопени в ергенския живот съквартиранти, които съзнателно избягват всички задължения и отговорности, които човек на тяхната възраст трябва да има. Единият (Блек) е безработен параноик, чието единствено удоволствие е пушенето на трева, а другият (Дилън) е метеоролог на ръба на уволнението и със слабост към чашката и жените. Но когато бащата на един от мъжете (Блек) умира внезапно от сърдечен удар, нещата се променят изцяло.\r\n\r\nЗа негова голяма изненада, героя на Блек разбира, че според завещанието именно той е човека, който не само ще наследи огромен хранителен магазин, но също така кънтри-клуб и имот на стойност милиони долари. И тъй като не може да разчита на подкрепа от страна на семейството си, той се обръща към съквартиранта си.\r\n\r\nБез никакви знания и подготовка, двамата мъже се превръщат в работодатели на стотици хора, и собственици на обекти струващи цяло състояние.\r\n\r\nРене Зелуегър е в ролята на сестрата на главния герой, която ядосана от факта, че не е включена в завещанието, ще направи всичко възможно да провали живота на брат си.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online