» » » I Love You, Man / Обичам те, човече 2009

I Love You, Man / Обичам те, човече (2009)

I Love You, Man / Обичам те, човече (2009)
 • Жанр :

  Филми » Комедия

 • Година :

  2009

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  105 минути

 • Премиера :

  20.03.2009

 • Режисьор :

  Джон Хамбург

 • В ролите :

  Пол Ръд, Джейсън Сигъл, Джейми Пресли, Рашида Джоунс, Джейн Къртин, Дж. К. Симънс, Карла Гало, Грег Ливайн, Анди Самбърг

 • Линк към IMDB

Гледан 1850
Питър, сравнително успешен брокер, с нелоши успехи сред жените, предлага на красивата си приятелка брак. И проблемите започват. Не, не са свързани със самата сватба, щеше да е прекалено изтъркано. Идват от това, че всъщност приятелите на нашият герой до един са... жени. А му трябва кум. Осъзнавайки, че всъщност е пренебрегвал дружбата с мъжката половина от човечеството, Питър започва да си търси най-добър приятел. Майка му се включва и нещата се завъртат по най-забавния възможен начин. И макар всичко да започва като катастрофа, в крайна сметка точният човек се намира, при това случайно.

Всъщност до тук става дума за една малка част от сюжета. Но дори от нея си личи, че всъщност лентата е нещо между романтична и лековата комедия. И не е нито едно от двете. Колкото и да е странно, имайки предвид, че първият жанр трудно се комбинира с каквото и да било – получило се е. При това добре. Ситуациите са забавни, диалогът – оригинален, лафовете – на високо ниво. И цялостното впечатление е повече от добро, въпреки че далеч не е от комедиите, на които се смееш с глас и през сълзи - настроението бързо се повишава, на лицето ти се появява усмивка и не се маха до самия край.

Героят на Джейсън Сегал е истински брилянт. Още повече, че е изигран на подобаващото за ролята ниво. Всъщност същото важи за по-голямата част от каста, но можем да кажем, че освен мъжкото дуо, което стои адски добре на екран, играта на Рашида Джоунс в кожата на Зоуи се забелязва. Имайки предвид, че ролята е доста подобно на типичните за Дженифър Анистън ревнивки, няма как да се мине без сравнение между двете, което далеч не е в полза на звездата на „Приятели”.

Или в резюме – какво повече от това можем да искаме – забавни лафове и случки, оригинален сценарий и добра игра. Гарантирано забавление за всичките сто и пет минути. Е има какво – наистина трябваше да сложат едно по-малко заблуждаващо заглавие. Но лентата наистина си заслужава отделеното време и пари, така че освен да ви пожелая приятно гледане, не виждам какво друго остава.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online