» » » Транспортер Ново начало / The Transporter Refueled 2015

Транспортер Ново начало / The Transporter Refueled 2015

Транспортер Ново начало / The Transporter Refueled 2015
 • Жанр :

  Екшън, Криминален, Трилър, Препоръчани

 • Година :

  2015

 • Държава :

  Франция, Китай

 • Времетраене :

  96 минути

 • Премиера :

  09.09.2015

 • Режисьор :

  Люк Бесон, Адам Купър, Бил Колидж

 • В ролите :

  Камил Деламаре В ролите: Ед Скрейн, Габриела Райт, Рей Стивънсън, Радивое Буквич, Анатол Таубман, Лоан Чабанол, Лен Кудрявицки

 • Линк към IMDB

Гледан 4644
Франк Мартин, изигран от новака Ed Skrein, бивш специален-OPS наемник, сега живее по-малко опасен живот - или поне така си мисли - транспортира класифицирани пакети за съмнителни хора. Когато баща му го посещение в южната част на Франция, живота на Франк взема завой към по-лошо. Той дава дума да работи заедно с фаталната жена Анна (Loan Chabanol) и три съблазнителни помощнички, които дирижират банковия обир на века. Франк трябва да използва скрито своя опит и знания за бързите коли, невероятното бързо шофиране за да надбяга зловещ руски бос, и по-лошо от това, той се въвлича в опасна игра на шах с екип от прекрасни жени за отмъщение. От производителите на LUCY и TAKEN трилогията, превозвачът извършва презареждане в свежо олицетворение на емблематичната роля на Франк Мартин, който стартира на високооктанов франчайз и го представя на следващото поколение, търсачи на силни усещания.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online