» » » 300: Възходът на една империя / 300: Rise of an Empire 2014

300: Възходът на една империя / 300: Rise of an Empire (2014)

300: Възходът на една империя / 300: Rise of an Empire (2014)
 • Жанр :

  Драма, Екшън, Фентъзи, Препоръчани

 • Година :

  2014

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  102 минути

 • Премиера :

  07.03.2014

 • Режисьор :

  Ноам Мъро

 • В ролите :

  Ева Грийн, Джейми Блекли, Андрю Тиернън, Родриго Санторо, Джак О'Конъл, Съливан Степълтън, Дейвид Уенам, Скот Бърн, Калан Мълви, Лена Хийди, Калън Малви

 • Линк към IMDB

Гледан 1574
Ужасната многохилядна персийска армия, която се управлява от Ксеркс вече е решила първата битка със спартанците в своя полза. Сега обаче предстои не по-малко кървав и ожесточен сблъскал, но персийската армия сякаш не се страхува вече, защото е успяла да привлече на своя страна ужасни чудовища, смятайки че така никаква опасност не може да ги унищожи или победи. Между различните полиси няма единство, така че Ксеркс решава да използва това и планира да победи всички градове един след един и да установи в Гърция своята власт.Действието и този път е издържано в стил „300” и в новия филмов бестселър се разказва за опита на гръцкия генерал и пълководец Темистокъл да обеди народа и да ги поведе в една наистина страшна битка, за да промени изхода на войната и да спаси хората. Ако искате да бъдете наистина завладени до последната секунда от един истински филмов шедьовър за историята, тогава с пълна увереност можем да кажем, че именно 300: Rise of an Empire е точно за вас.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online