» » » Third Person / Трети човек 2013

Third Person / Трети човек (2013)

Third Person / Трети човек (2013)
 • Жанр :

  Драма, Романтичен

 • Година :

  2013

 • Държава :

  Великобритания, САЩ, Германия, Белгия

 • Времетраене :

  137 минути

 • Премиера :

  01.10.2014

 • Режисьор :

  Пол Хагис

 • В ролите :

  Рикардо Скамарцио, Кейси Афлек, Ким Бейсингър, Мария Бело, Ейдриън Броуди, Джеймс Франко, Оливия Уайлд, Мила Кунис, Лиам Нийсън, Моран Атис

 • Линк към IMDB

Гледан 1587
Сюжетът на филма Трети човек / Third Person ни представя три различни любовни истории, които се развиват в три различни града - Париж, Ню Йорк и Рим, но в крайна сметка се оказват, че са взаимосвързани.
Първата история се развива в Рим, където младия писател Майкъл, който наскоро е получил развод от бившата си жена, се среща със своята бивша любовница Анна. Двамата започват нова връзка, но тя няма как да продължи, заради тайна, която не позволява двамата да са заедно.
Втората история се развива в Ню Йорк, където Джулия е обвинена в опит за убийство на нейния син. Съдът е разпоредил детето да се гледа от бащата, а Джулия прави всичко възможно да докаже своята невинност и да може отново да гледа детето си.
Третата история се развива в Рим, където американски бизнесмен на име Сийн е дошъл на пътешествие. там той среща красива италианка, в която се влюбва. но нейното дете е отвлечено, а похитителя иска голям откуп, който Сийн трябва да плати. По време на всичко това Сийн изпада в подозрения дали всичко това, което се случва е истина.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online