» » » Isabel / Изабел Кастилска 2011

Isabel / Изабел Кастилска (2011)

Isabel / Изабел Кастилска (2011)
 • Жанр :

  Драма, Исторически

 • Година :

  2011

 • Държава :

  Испания

 • Времетраене :

  70 минути

 • Премиера :

  10.09.2012

 • Режисьор :

  Джорди Фрейдс

 • В ролите :

  Барбара Лени, Мишел Йенер, Пабло Дерки, Педро Касабланк, Рамон Мадула, Родолфо Санчо, Айноа Сантамария, Джорди Диаз, Ернесто Ариас, Серхио Перис-Манчета, Андрес Арера, Пере Понсе, Хинес Гарсия Милян, Хуан Мисъри, Луис Солер

 • Линк към IMDB

Гледан 1535
След провъзгласяването й за кралица на Кастилия, до смъртта на брат й крал Хенри IV, Изабел се заема с нелеката задача да спечели уважението и подкрепата на испанските благородници и да утвърди позициите си. Най-големият си враг тя ще намери в група благородници, които ще й се противопоставят, за да защитят наследството на Йоан, известен като Белтранея.

За да могат да спечелят уважението на народа, Изабел и съпругът й Фернандо отпътуват за Португалия и с помощта на крал Алфонсо V, те създават съюз и обявяват война за надмощие. Започнатите действия остават в историята като „Война за кастилското наследството”. Напрегнатите обрати зрителите на bTV ще имат възможност да проследят от 5 февруари от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.

За тази война, Изабел и Фернандо, в позицията си на крале на Кастилия и Арагон, ще се впуснат в битка за Гренада, в която са били съсредоточени военните усилия на царството в продължение на цели десет години.

Междувременно, Инквизицията е създадена, а Христофор Колумб се отправя към Източна Индия, за да я завладее.

Образът на младата и красива Изабел сложно преплита стремежа й да упражнява властта си и съпътстващото лично страдание и, заедно с неговите тъмни и светли страни, я превръщат в един от най-големите герои в историята на Испания. Една личност и жена пример за подражание.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online