» » » Американски животни / American Animals 2018

Американски животни / American Animals 2018

Американски животни / American Animals 2018
 • Жанр :

  Драма, Криминален

 • Година :

  2018

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  117 минути

 • Премиера :

  14.08.2018

 • Режисьор :

  Барт Лейтън

 • В ролите :

  Евън Петърс, Анн Дауд, Бари Кеоган, Блейк Дженър, Удо Кир, Джаред Абрахамсан, Лара Грейс, Джейсън Касерес, Джейн Макнейл, Дрю Старкий

 • Линк към IMDB

Гледан 241
Американски животни е невероятната, но напълно истинска история на четирима млади мъже, които се опитват да извършат един от най-дръзките обири в американската история. Филмът разказва за двама приятели от предградията на Лексингтън, Кентъки. Спенсър (Бари Кьоуън) е решен да стане творец, но смята, че му липсва най-важният елемент, който обединява всички велики творци – страданието. Най-добрият му приятел Уорън (Евън Питърс) също е отраснал, вярвайки, че животът му ще е специален и той ще е уникален по някакъв начин. Но когато двамата приятели напускат предградията и започват да учат в университети в един и същи град, те започват да осъзнават реалността, че е много възможно никога да не станат уникални или особено важни. Твърдо решени да изживеят нещо необикновено, Спенсър и Уорън решават да откраднат една от най-ценните книги в света от специалната колекция в библиотеката на университета, който Спенсър посещава. След като привличат още двама приятели – учещият счетоводство Ерик (Джаред Ейбрахамсън) и фитнес маниакът Чаз (Блейк Дженър), групата започва да планира обира и продажбата на откраднатите творби, учейки се от „heist“ филмите. Въпреки че някои от тях започват да изпитват колебания относно плановете, четиримата скоро установяват, че обирът сякаш придобива свой собствен живот.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online