» » » In the Fade / Без милост

In the Fade / Без милост

In the Fade / Без милост
 • Жанр :

  Драма, Криминален

 • Година :

  2017

 • Държава :

  САЩ, Германия

 • Времетраене :

  110 минути

 • Премиера :

  23.11.2017

 • Режисьор :

  Фатих Акин

 • В ролите :

  Даян Крюгер, Йоханес Криш, Денис Мошито, Нуман Акар, Улрих Тукур, Харк Бом, Самия Чанкрин

 • Линк към IMDB

Гледан 371
Татуираната Катя, съпругът и Нури, който е от кюрдско-германски произход и е бивш затворник, и синът им Роко, който свири на цигулка, на пръв поглед не приличат на нормално семейство. Но няколко кратки сцени разкриват хаоса и красивата реалност на живота им. Затова и когато семейството се сблъсква с неочаквана трагедия, вследствие на неонацистка атака, шокът е още по-силен. Сега Катя е сама в своята тъга, постоянно разпитвана от властите и близките си. Единствената и утеха са тежките наркотици и мислите какво би направил съпругът и, ако беше на нейно място. Лутайки се между мъчителните моменти на самоунищожение и постоянното желание да отмъсти за смъртта на семейството си, любовта на Катя към Нури и Роко никога не избледнява, както и болката и.

„Филмът е за млада майка, чийто живот е концентриран върху семейството и. Изведнъж тя губи мъжа си и сина си и понеже не успява да се справи с разбитото си сърце, търси възмездие. Това също е филм за семейството и справедливостта и колко различно могат да се интерпретират тези две понятия. В същото време Без милост е трилър, който се опитва да разкаже философска история по интересен начин.“.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online