» » » Черни души / Anime nere

Черни души / Anime nere

Черни души / Anime nere
 • Жанр :

  Филми » Драма

 • Година :

  2014

 • Държава :

  Италия, Франция

 • Времетраене :

  103 минути

 • Премиера :

  18.09.2014

 • Режисьор :

  Франческо Мунци

 • В ролите :

  Марко Леонарди, Пепино Мазота, Фабрицио Феракане, Барбора Бобулова, Анна Феруцо, Джузепе Фумо, Паскуале Ромео, Вито Фачиола, Аврора Кватрокки, Карлос Бардем

 • Линк към IMDB

Гледан 1431
Историята на трима братя, синове на един пастир, оплетени в подземния свят на " Aspromonte . Най-младият, Луи( Marco Леонарди ), е международен наркотрафикант. Роко ( Пепино Мацота ) живее в Милано със съпругата си Валерия ( Барбора Бобулова ) и дъщеря им. Не приема начина на живот на по-малкия си брат, но е предприемач с неузаконени пари, рециклирани в недвижими имоти. Най-големият от тримата, Лучиано ( Фабрицио Фаракане ), е козар, живеещ с илюзията, че може да живее на земята си. Синът му Лео, млад, озлобен и без бъдеще, напада бар, защитен от мафиотски клан, и избухва война между семейството и клана на Ндрангета, която ще повлече в гроба много от участниците в кървавата вендета. Няма кой да направи такъв разтърсващ филм за мафията, освен самите италианци, които черпят информация от първоизточника. Блестяща актьорска игра и режисура. Филмът е фаворит и спечели премията за  най-добър филмна 71-я филмов фестивал във Венеция 2014. Тази година участва и на фестивала в Бари и взе наградите за най-добър филм, продуцент и монтаж. Сценарият е по едноименната книга на Джоакино Криако.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online