» » » Възражение по съвест 2016

Възражение по съвест 2016

Възражение по съвест 2016
 • Жанр :

  Военен, Драма, Исторически, Препоръчани

 • Година :

  2016

 • Държава :

  САЩ, Австралия

 • Времетраене :

  131 минути

 • Премиера :

  02.12.2016

 • Режисьор :

  Мел Гибсън

 • В ролите :

  Ричард Роксбърг, Рейчъл Грифитс, Люк Брайси, Хюго Уийвинг, Винс Вон, Сам Уортингтън, Андрю Гарфилд, Тереза Палмър

 • Линк към IMDB

Гледан 1620
Възражение по съвест е уникалната история на Дезмънд Дос по-времето на Втората световна война, битката за Окинава. Отказва да убива хора и става първият човек в историята на САЩ, който получава Медала на честта, спасявайки 75 души, без нито един изстрел...

„Когато чух историята на Дезмънд Дос, бях поразен от степента на неговата жертвоготовност. Ето един човек, който, по най-чист, неегоистичен начин, сякаш почти несъзнателно, продължава да рискува живота си, за да спаси бойните си другари. Дезмънд е бил напълно обикновен човек, извършил необикновени неща. Когато избухва войната и връстниците му се втурват да се записват като доброволци, Дос се сблъсква със затруднение – той също иска да е на фронта, но насилието е в противоречие с неговите религиозни и морални ценности. В днешния филмов пейзаж, преситен от измислени „супергерои”, реших че е време да отдадем почит на един истински герой. Андрю Гарфийлд напълно се вживя в ролята и улови същността на Дезмънд Дос, а поддържащите актьори не му отстъпваха.”
Мел Гибсън

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online