» » » The Lost City of Z / Изгубеният град Зед

The Lost City of Z / Изгубеният град Зед

The Lost City of Z / Изгубеният град Зед
 • Жанр :

  Биографичен, Екшън, Приключенски

 • Година :

  2016

 • Държава :

  САЩ, Австралия

 • Времетраене :

  141 минути

 • Премиера :

  21.04.2017

 • Режисьор :

  Джеймс Грей

 • В ролите :

  Чарли Хънам, Сиена Милър, Том Холанд, Робърт Патинсън, Хари Мелинг, Александар Йованович, Боби Смолдридж

 • Линк към IMDB

Гледан 792
По документалната книга The Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon на американския журналист Дейвид Гран (Изгубеният град Зед).
Полковник Пърсивал Фосет (Чарли Хънам) е бивш военен от британската армия, превърнал се в изследовател, картограф и археолог. Той търси изгубен град в сърцето на Амазонка, но призванието му има висока цена – репутацията, семейния живот със съпругата му Нина (Сиена Милър) и детето му (Боби Смолдридж) и може би самото му съществуване... Фосет е намерил доказателства за непозната дотогава напреднала цивилизация, населявала днешната джунгла.
Фосет е обявен за изчезнал през 20-те години на 20 век. Макар че е осмиван от тогавашните учени, считащи коренното население за диваци, Фосет е убеден - и подкрепян в това от жена си, сина си и помощника си, - че трябва да отиде в любимата си джунгла и да докаже тезата си. Мистериозно изчезва на 29 май 1925 година в Бразилия, когато е 57-годишен.
Една истинска история за смелостта и страстта, разказана в класическия стил на Джеймс Грей. Разтърсваща почит към изследователския дух и борбения до маниакалност приключенец.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online