» » » Once Upon a Time S03E01 2013

Once Upon a Time S03E01 (2013)

Once Upon a Time S03E01 (2013)
 • Жанр :

  Приключенски сериал, Романтичен сериал, Фентъзи сериал

 • Година :

  2013

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  43 минути

 • Премиера :

  29.09.2013

 • Режисьор :

  Адам Хоровиц, Едуард Китсес

 • В ролите :

  Дженифър Морисън, Дженифър Годуин, Лана Парила, Джейми Дорнан, Джошуа Далас, Джаред С. Гилмор, Якоб Дейвис, Лий Арънбърг, Мигелито Макарио, Рафаел Спарж

 • Линк към IMDB

Гледан 1838
Действието в "Имало едно време" около Ема Суон (Дженифър Морисън), 28-м годишна колекционерка на марки, която се издържа сама от времето, когато е била изоставена като бебе. Нещата за нея се променят, когато синът и ,Хенри, (Джаред Гилмор), която тя е изоставила преди години, я намира и иска нейната помощ. Той и казва, че тя е от различен свят, където тя всъщност е изгубената дъщеря на Сноу Уайт (Дженифър Годуин). Показва и това в една книжка с приказки, Чаровният Принц (Джош Далас) и Сноу Уайт са я отпратили, за да я предпазят. Злата кралица (Лана Парила) прави заклинание, което остава в капан приказният свят. Ема не им вярва и взема обратно Хенри в Строрибрук. Когато пристигнали в малкото градче, тя се чувства странно привързана към него и към синът си. Обезпокоена от този факт, тя започва да вижда, че Сторибрук не е това, което си мисли. Колкото по-дълго остава в града, толкова повече започва да си мисли, че местните не са тези, за които се представят.

Въпреки това, местните не помнят, че и те са част от тази приказка, включително и осиновителката на Хенри, която е била Злата Кралица, но малко по малко започват да си спомнят кои са били. Битката започва и ако Ема иска да победи, ще трябва да загърби това, което е била и да стане това, което може да бъде. От създателите на "Изгубени", Едуард Китсис и Адъм Харовитц, са се справили чудесно с типа на тази приказка, навлизаща в реалният живот.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online