» » » Dallas / Далас S03E13 2014

Dallas / Далас S03E13 (2014)

Dallas / Далас S03E13 (2014)
 • Жанр :

  Сериали » Драма сериал

 • Година :

  2014

 • Държава :

  САЩ

 • Времетраене :

  42 минути

 • Премиера :

  15.09.2014

 • Режисьор :

  Майкъл М. Робин

 • В ролите :

  Джордана Брустър, Джеси Меткалф, Джули Гонзало, Джош Хендерсън, Лари Хагман, Бренда Стронг, Патрик Дъфи, Шарлин Тилтън, Линда Грей, Стийв Кенели, Калард Харис

 • Линк към IMDB

Гледан 1331
Двайсет години по-късно емблематичните герои от „Далас” Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей) подновяват битката за власт, пари и любов. В новия сезон обаче главни действащи лица са младите им наследници Джон Рос (Джош Хендерсън) и Кристофър, заедно с техните момичета Елена Рамос (Джордана Брустър) и Ребека Сътър.
Продължението на „Далас” предизвиква огромен интерес в САЩ през 2012 г. За разлика от оригиналните серии, излъчвани в продължение на 13 години, настоящата история се развива много по-бързо и динамично. Новият „Далас” вече не е теленовела – продукцията е заснета по стандартите на модерното кино и е разработена в жанра телевизионна драма. Освен това историята, създадена от Синтия Сидър и нейния екип, е и изключително актуална. Младите наследници на Юинг, освен, че обичат една и съща жена, влизат в битка за бъдещето на компанията. Докато синът на Джей Ар – Джон Рос – иска да запази статуквото и да печели от петролните находища, братовчед му Кристофър се стреми да замени изцяло петрола с алтернативни източници на енергия.

Onlinefilmi-bg.com е създаден за хора, които искат да гледат новите филми онлайн. Всички Online Filmi са предоставени от потребителите на Onlinefilmi-bg.com, които ще ви накарат да се смеете, да се разплачете, да се уплашите или да ви вдъхнови да прегърнете човека, когото обичате. В Onlinefilmi-bg.com ще намерите различни филмови жанрове като екшън, романтичен, комедия, фантастика, трилър, анимация, трилър и други online filmi.

Online Filmi, Гледай филми онлайн, Filmi Online, Онлайн филми, Onlain filmi, Gledai filmi, Novi filmi online